Vrata su bitan činilac svakog doma, pored sigurnosti koju pružaju, vrata imaju i estetsku funkciju. Bilo das su u pitanju spoljašnja ili unutrašnja vrata, u našoj pleti možete pronaći vrata izrađena od najkvalitetnijih materijala, dostupnih na našem tržištu. U saradnji sa dobavljačima, savetujemo ih i osluškujemo potrebe kupaca, ujedno pratimo trendove koje nameće tržište. Sigurnosna vrata koje možete pronaći u radnji Metelelektro pružaju visok stepen zaštite od provalnika. Obijanje ovih vrata podrazumeva veliku buku, te ne može da prođe nezapaženo, zato ih provalnici zaobilaze.

U saradnji sa dobavljačima i proizvođačima kroz razgovore sa kupcima i upoznavajući se sa njihovim potrebama često sugerišemo na nedostatke, ukoliko ih ima. Moramo priznati, do sada nismo imali nijedan prijavljen slučaj da su kupci bili nezadovoljni sigurnosnim vratima koja su kupili kod nas. Mi biramo najkvalitetnije proizvode za naše klijente, jer naša politika je politika kvaliteta.

Salon keramike - Kružni put 7b Leštane, Beograd

Salon keramike - Kružni put 7b Leštane, Beograd

Telefon: 011/411-20-39  060/40-60-387   060/40-60-425

Zatvoreno otvara se u subotu u 07:30

Pogledaj na mapi
Besplatna isporuka za sve kupovine veće od 20.000 RSD na užoj teritoriji Beograda.
Besplatna isporuka za sve kupovine veće od 20.000 RSD na užoj teritoriji Beograda.

Web stranica korisi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo za funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.