Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, ostali materijal na ovom internet sajtu jesu autorsko pravo ili vlasništvo Metaleletra, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Metaleletro će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Metaleletro se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Metaleletro ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Metaleletro nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Metaleletro. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Metaleletro ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Metaleletro ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Metaleletro-a.

Izmena uslova korišćenja

Metaleletro može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Osnovni podaci o firmi

 • Naziv pravnog subjekta: Metaleletro DOO BEOGRAD
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 447, 11000 Beograd
 • Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na malo metalnom robom, bojama i staklom u specijalizovanim prodavnicama
 • Matični broj: 53896669
 • Poreski broj: 100131694
 • Web adresa: www.metalelektro.rs
 • Kontakt telefon: +381 (0)11 28 61 693
 • Kontakt e-mail: 

Način plaćanja

 • Pouzećem - plaćanje prilikom preuzimanja robe na Vašu određenu adresu - gotovina RSD
 • Nalog za uplatu / prenos 
 • Platnim karticama preko online sistema naplate (MasterCard, Maestro, Visa, American Express i Dina kartice). 
  U postupku plaćanja Prodavnica nema pristup Vašim podacima sa kartice

Isporuka robe na teritoriji Beograda

 • Za sve porudžbine na užoj teritoriji Beograda vršimo  besplatnu isporuku za porudžbine čija je minimalna vrednost 20.000 RSD.
 • Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 20.000 RSD, isporuka  ili preuzimanje u našim salonima organizuje kupac o svom trošku.
 • Besplaten isporuke robe se vrše radnim danima i subotom do 14h .
 • Isporuka robe ne podrazumeva istovar!
 • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda robu i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija  na broj telefona 060/4060 331

Isporuka na teritoriji Srbije

 •     Isporuku robe na teritoriji Srbije (osim u Beogradu) kupci mogu organizovati samo o svom trošku i svojim prevozom, ukoliko unapred nije dogovoreno drugačije.

Ograničenja isporuke robe

 • Besplatna Isporuka robe vrši se isključivo na užoj teritoriji Beograda kada iznos prelazi 20.000 rsd.
   

Reklamacije

Reklamacije vezane za izvršenu upatu su moguće u sledećim slučajevima:

 • Zloupotreba kartice;
 • Pogrešno unet iznos (nula više i sl.).

U slučaju reklamacija iz nekog od napred navedena dva razloga, iste se primaju tako što se e-mail sa potvrdom o izvršenoj transakciji prosleđuje na e-mail adresu i uz njega se prilažu skenirani zahtev za povrat sredstava u slobodnoj formi u kojem se navodi razlog. Potrebno je da zahtev sadrži potpis vlasnika kartice i skeniranu ličnu kartu, kao i kontakt telefon. Pošiljalac će biti kontaktiran, a sredstva vraćena u roku od 10 dana nakon uspostavljenog kontakta. Sredstva se vraćaju na račun koji je vezan za platnu karticu kojom je uplata izvršena. Zahtevi se mogu slati i poštom na: Kružni put 7b Leštane, 11000 Beograd,  011/411-20-39 011/42-02-945 i potrebno je da sadrže sve elemente kao i zahtevi poslati e-mailom.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa a.d. Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji valute

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, pouzećem ili po predračunu, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Kompanija je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Dina i Amex kartice metoda plaćanja ako je plaćanje izvršeno platnim karticama, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice, odnosno povraćaj sredstava će izvršiti putem pošte ili druge kurirske službe koja je naplatila prilikom preuzimanja (pouzećem). Za uplate preko tekućeg računa, povraćaj se vrši običnim nalogom za prenos sa naznakom "povraćaj sredstava".
Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Kompanija Metaleletro doo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.
Prikazane cene i kreirane porduzbenice su informativnog karatera i kompanija Metaleletro doo zadržava pravo da izmeni. Finalna cena kupljenog proizvoda se odredjuje prilikom fakturisanja i izlasku robe iz magacina.

Fiskalni računi  eFiskalizacija

Prihvatanjem uslova korišćenja sajta Korisnik  daje saglasnost da mu fiskalni račun za kupljenu robu, u skladu sa važećim praviilima e-fiskalizaijce,  bude dostavljen elektonskim putem, na imejl adresu, uz navođenje hiperlinka.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Metaleletro doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Metaleletro doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Salon keramike - Kružni put 7b Leštane, Beograd

Salon keramike - Kružni put 7b Leštane, Beograd

Telefon: 011/411-20-39  060/40-60-387   060/40-60-425

Zatvoreno otvara se u subotu u 07:30

Pogledaj na mapi
Besplatna isporuka za sve kupovine veće od 20.000 RSD na užoj teritoriji Beograda.
Besplatna isporuka za sve kupovine veće od 20.000 RSD na užoj teritoriji Beograda.

Web stranica korisi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo za funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.